Finska

Har nu läst på finska provet, tror nog jag far till skolan i morgon. Har suttit och skrivit alla ord til stycken och sånt. Sen de dä med gramatiken e en annan sak, fattar noll. Orkar heller inte försöka fatta för jag har en jäkla huvudvärk just nu, bakom öronen. Normalt, jeu.







-Alice

Hjärta

Hej

Har varit lite tyst här på bloggen senaste veckan, huups. Men har iallafall hunnit vara till frissan, har fått min dator, varit till Mylly i Åbo och shoppa och igår och idag har jag varit sjuk. Får si om jag far till skolan i morgon, borde fara och skriva finska provet. Men jag får då si hur jag mår.

Idag har jag flyttat över bilder till nya dator och sitt på tv.

 
Dåliga bilder, men jag e sjuk så jag orkar inte fota bättre.


Håret blev rak pannlugg och about 5-10 cent kortare.

-Alice






Beställt!

Var just på länk med mamma ca 2 km. Nu ska jag just gå i duschen.
Idag har jag annars varit i skolan, började tie idag. Hade finska, modda, engelska, gymnastik och matta. Idag har jag också äntligen beställt min dator. Äntligen. Borde få den den här veckan, det stod ca 2-4 dagar så.
Samsung N150 minikannettava
299 € från Gigantti!
Imoron har jag skola från 9-15. Och annars så börjar jag fotboll i morgon igen.
Nåja men nu ska jag i duschen.
-Alice

Egypten !





Wooo om ca 9 månader kanske jag befinner mej här! I epypten. Världens bästa mamma tycker det är dags att åka på resa nu. Eller på hösten nog. Hoppashoppashoppas att vi far. Och kanske till och med 2 veckor. Sol, värme och sommar.

-Alice

Veckoslut




På lördagen var jag ut och gå med mamma och upp till kusinerna. Vi spelade Wii och åt god mat. Idag har jag varit in till stan och jag och mamma har sitt på resor.
-Alice

jeu

Hej

Idag var jag hemma från skolan, hade ont i magen idag morse men har nog inte mer. Så det blir nog skola i morgon. Idag har jag sett på tv, varit på dator och varit på länk. Efter skolan i morgon ska Fanny,Lonny och jag och söka sommarjobb.

Btw så har jag ju helt ändra min blogg, laddade ner designen ska nog säkert fixa headern nångång och laga den lite mer personlig.



-Alice

But no one, no one wants to die


Så här snygga var vi på lördagen. Det här är fotat typ 2 på natten då dansa vi endera loss till musik på teven, spelade spel och skrek varandra döva eller chattade. Rooooligt är nog ordet för den här kvällen. Såg och på Avatar och Grown ups, båda är rekomenderade. Sömnen kom först åt 8 tiden. Men som fanny sa/skrev så har nog inte vaait så rädd på länge som denna kväll. men det gick ju bra sen iaf.


Sötaste tjejer på denna jord. ♥


Men idag var det back to reality eller back to school. Denna dag gick så lååååångsamt var inte så speciellt trött på morgonen men på efter middagen skulle jag ha gjort allt för att få sluta 2 timmar tidigare. Enda rolig var att vi dansade Zumba på jumppan.

Har också bakat muffinsar med syster för en stund sen och nu ska jag snart gå och lägga mej.





-Alice


Girlsgirlsgirls !

Hej de e Lonny da man här ! Ja bloggar för att ja har inget annat o göra för tillfälle ;) Vi har haft en sjukt lyckad kväll. Som Alice redan skrev så kommer vi senare o si på lite film o bara ta de chill o tala om mycket nödvändiga saker ;) O en sak ja int kan förstå är hur Jessy o Fanny int kan tycka om Avatar, den e så sjukt bra ! :D Alice är en rockbrutta kom vi just fram till ;)

Bild från i Augusti på mej o Alice<3

Ps. Detta var ett onödigt inlägg!

Ps2. Alice tycker jag är bäst!

// Lonny !


Chillahh

Nu sitter de andra och spelar så kan det låta, men jag årkade inte joina dom. Idag har vi beställt hem pizza, äti karkki och spela alias, weii. Efter det ska vi si på avatar och grown ups.



-Alice


I had the time of my life with you

Mooin

Idag har jag vaknat halv 1, varit på kaffe till moster und kusinerna och varit till butiken. Har också sitt på frendit idag, precis som i går, och i förrgår, och dagen före det och.. ja i princip hela jullovet. Wohoo tur att man har ett liv. Nåja men i morgon blir det ändring på det. Lonny, Fanny och Jessy kommer till mitt övernatt, och ensamma hemma är man ocksåå. Jo men nu ska jag gå och vara social med min familj.




-Alice

Bilder

Min blogg inspiration har varit på noll den senaste veckan, och är det fortfarande. Men tänker i allafall lägga in lite bilder.


Ståtliga Oliven


Sista bilden är fotad av Emilia Nyberg

-Alice

RSS 2.0