Jo moro

Mitt hår blev nog inte svart, men mörkt blev det nog.


Jo dålig bild.

Men iaf nu är jag hos pappas ska vara här nu enda till onsdag nästa vecka. Mamma är i Tyskland, där är det ca 10-15 grader varmt. Kom för en timme sen hem från träningarna, de var skitroliga idag faktiskt! Gick både till och från träningarna, ca 4 km tsm. ick också via abc och köpte en fanta.

Nu har jag skitsjukt i fötterna och ska gå i duschen.

moro

svart?

sitter just nu med färg i håret. det sir svart ut... nåja men nog blir de bra. haha sngger e man också just nu.

-Alice

Tonight

Nu är fanny här vi ska snart äta batong och höra på musik sen färga mitt hår kommer bli nice ;) Sen si på film och äta caandy.

-Alice


Juhhuu

Matchen på trosdag blev 1-1, mycket nöjd över det. De var så härligt att spela igen. Vet verkligen inte varför jag sluta över huvudtaget. Igår var det träningar igen, gick bättre än på måndagen, men bolltekinken är ennu upp åt nånstanns, inte heller skotten far så bra. Men de kommer väll nog snart.

Nu ska jag snart in till stan ska köpa hårfärg och annat smått. Senare kommer kanske Lonny och Fanny hit, då förfan ska vi ut och fota! Har inte varit ut och fotat något på snart 2 veckor. På kvällen far mamma bort så är väll ensam hemma då, skönt.



-Alice

Sunshine

Kom just hem, var ut och gå med mamma en stund. Före det var jag i stan med Fanny och Lonny vi slutade typ halv 5 och efter det var vi till abc. I skolan hade jag först LK, elevhandleding, klassföreståndar timme, matta, finska och musik x2. Helt okej timmar, till och med finskan var helt chill idag för vi hade en vikarie.

I morgon har vi match i Vanda så far till pappa efter skolan. Är hemma först mellan 9-10. Så jo.


Im back!

Hej!

Har haft lite paus här nu för hela bloggen crashade när jag skulle buta design. Men nu har jag fått det fixat någolunda iaf. Några små ändringar kommer kanske göras ennu.

Nåja men idag har jag skrivit finska prov som gick helt okej, tycker inte om finska. Igår var jag på uteträningar första gången det här året. Riktigt kul var det fast det inte gick så bra, passingarna for inte så rakt och skotten var inte heller de bästa. Men jag har ju också varit borta i över ett halv år så får väll skylla på de, haha. Och redan på torsdag har vi match. Har hört att vi ska spela mot typ det bästa laget i serien.



-Alice

Torsdag!

Hej Alice ha it blogga pålänge för hon har varit sjuk och så har hon haft väldigt mycket för sig (; . Idag hadd hon 2 prov o ett förhör ! I skolan hadd vi bara teori-ämnen idag de va extremt tråkit!! Efter skolan for vi til masa me André o köpa lite karkki. Sen kom Alices söta syster efter oss så åka vi hem till alice o åt korv o makaroner a lá Allis! Vi har int gjort så myky bara vari på datorn o sitt på världens bästa serie Glee<3 ! Alice va naughty naughty ida när hon tog min telefon! :D
Ps. Alice sa ´just att hon älskar mj hon e så söt<3


Jag är inte normal, men snyggare än dom 2 andra aasená iaf !

// LonnyMoon ;)


Black swan

Nu ska jag snart gå på bio, vi ska se på Black swan. Hoppas den är bra, fast alla säjer att den är obehaglig, skrämmande.. Men jag är ju inte lätt skrämd eller något sånt så de går nog bra, höh.  Inte hadd jag ju obehag efter the ring heller så..



-Alice


Here I am once again

Har inte orkat blogga nu igen på ett tag. Förra löradgen var nice, vi såg på film, beställde pizza och sjöng singstar. På måndag var det tillbaka till skolan, och där har jag också varit enda fram till fredagen, så inget speciellt hände. Igår gick jag och Fanny till Abc och där fick vi senare sällskap av Julia, Melina och Naomi. Mycket skratt blev det. Och åt halv 10 tiden gick vi tillbaka in till stan och jag och Fanny gick en stund in till Julias medan vi väntade på att Emil skulle komma efter oss och köra oss hem.
Så där är veckans höjdpunkter.
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Har städat, dansat Zumba, varit ut och gå och nu ska jag just gå och hjälpa mamma laga Tortillas.
Ska nu också försöka blogga liiite mer aktivt. Men vi får se hur det går, höh.
Är på Leonas dator så det får bli en arkivbild.
-Alice

RSS 2.0