Saknar dej ♥

All Star

Tyvärr förlora BK matchen 2-1 men spela nog bra för det. Sålde biljetter och fick 15 euro betalt den här gången, smaka nog. Såg sen på matchen med Sofia, Erika och Zaida. For efter det till butiken och köpa lite chips och dipp till kvällen. Har städat mitt rum och till och med trokat golvet (händer inte så ofta de inte), sitt några avsnitt NCIS och funderar på att se nån film, men vet inte vilken. Ska se om man kan se på No Strings Attached nånstanns på nätet.
Hade faktiskt lockigt hår idag, det har inte hänt på länge. Mitt hår har blivit plattat ca varje dag i snart två år.. Och ändå mår det nog helt okej.

Please, keep talking. I always yawn when I am interested.

Hola
Har haft en lite bloggpaus under paro-veckan. Men nu tänkte jag nog fortsätta blogga som vanligt. Första prao veckan är alltså över. Var på Labyrintens daghem, hade så sjuktkul där. Sku göra allt för att få vara där andra veckan också. Men ska till Blå Lådan nästa vecka. Annars har jag inte gjort så mycket, beställt en klänning från Nelly som jag ska ha på Adventskonseren i skolan, tittat på NCIS och annat nödvändigt.
Idag ska jag kl 12 och sälja biljetter på herrmatchen, som BK måste vinna för att gå vidare. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, alla är typ borta..

Round and round and round

Dålig uppdatering på siston, orkar inte direkt. Får tiden att gå åt till annat. Har läst en 200 sidors bok på en dag, sett 25 avsnitt NCIS på 3 dagar och sovit. Har höstlov njuter inte direkt av det eftersom jag fortfarande är sjuk. Skulle kunna skriva alla svordomar jag kan hit bara så ni sku förstå hur trött jag är på de, men nä gillar inte att göra det.  Men kanske ni förstår att efter att man varit sjuk 2-3 veckor med magont och inte får någon förklaring från sjukhuset på vad det är så kanske man blir lite trött på det. . .

Idag har jag tittat NSIC (shocking...), bakat kladdkaka som förövrigt blev skitgod och så var Sofia hit en sväng med prao-papper, sen tittade vi på en massa gamla bilder och visst fick man ett och annat skratt. Gå in på hennes blogg så får ni se ssuperbass.blogg.se .
Jessica och Sofia ♥

Side by side

Nee inte är man frisk ännu heller. . . Fick komma hem från skolan 11 tiden. Hann få ut två prov, samhällslära - 9- och engelska - 8, vilket jag blev helt super besviken över. Har typ aldrig fått under 9 i engelska. Haha nu låter man som värsta nörden här men va e de nu där.

Imorgon ska jag och ta blodprov, hatar det! Men hoppas de sen kan säja va det är som jag har iallafall. Så blir knappast skola då heller.
Fick just veta av Sofia att på onsdagen är det antagligen Hesa (?) som gäller, ska fara och se på bk-46 herrmatch. Kommer bli skitroligt och Naomi sku väll kanske också komma med. Så då får man se till att vara friskt.
Senaste matchen.

I like to party, you know?

Ska på "fest" till Hagalund, kör på Chinos och en vit shorta!

I feel like Im waiting for something that isn't gonna happen


Har sålt biljetter med ett härligt gäng människor idag och sett på match med Naomi och Nicole.

I feel like Im waiting for something that isn't gonna happen


Har sålt biljetter med ett härligt gäng människor idag och sett på match med Naomi och Nicole.

Can't fight the moonlight


You've got a smile that could light up this whole town

Hej
Idag var jag hemma igen, men imorgon blir det skola. Har innebandy på jumppan så det kommer blir roligt. Sen får vi väll ut samhällslära provet, hoppas vi. Som ni sir så har jag ändrat lite på designen, om det inte syns så tryck f5. Efter skolan ska jag vara med Jessica som sagt då, jag ska via banken och sen ska vi säkert och äta nått och bara chilla och prata, har inte varit med henne på länge! Blir inga träningar för min del imorgon ännu. Men nästa vecka har jag bestämt att jag är frisk och kan börja träna normalt. Men nuu lite Friends!

Fotografering

Hejhej

Idag har jag varit hela dagen i skolan, första gången på en vecka. Var helt skönt nog. Fast det var en ganska stressig dag, med bra början och mindre bra slut. Idag var det skolfotografering. Vi hade först enskilda/klassfoto 10 tiden. Kl 1 hade vi biologi-prov, direkt efter det var det kompisfoto. I år tog jag två, med Julia, Naomi och Lonny och sen med Sofia, Denise, Kika, Julia, Naomi, Lonny, Pinja, Krista, Andre och Mathias. Efter det vänelevs foto och sen till sist hela skolans foto. Så det blev en hel del fotas idag. Och sista timmen hade jag moddaföredrag, det var där som allt sket sig. Tyckte det gick helt bra, men när vi fick vitsord fick jag 7½ - 8- ?? -And i thought to myself WTF?- Hade för dålig struktur i det hela, joo morjens tänkt man.

I morgon är det prov för fjärde dagen rad.. Men sen är det slut, nästa vecka är det 3 dagar skolan och sen PRAO 2 hela veckor, älskaaa!  Har ennu inte fått ut ett enda prov men tror det har gått helt okej iaf samhällsläran, engelskan och biologin gick sådär.

Imorgon blir det skola hela dagen igen hoppas jag, fast jag ännu nog har ont (börjar bli ganska så j*vla trött på de nu ska jag ta och säja!), och på kvällen ska jag bara njuta av att inte behöva läsa på prov.

Fredagen, skola igen förstås och sen blir jag med Jessica i stan,gillar ♥

Och på lördagen ska jag sälja biljetter på herrmatchen med Sofia och på kvällen är det nån fest på Hagalund som jag ska på.

Nångång under veckoslutet ska jag också hinna sälja chokobollar och kex. Om nån vill köpa annars så är det bara att höra av sig, de kostar 7€/st.

Okej långt inlägg men har inte skrivit ordentligt på en vecka.




Water


Nu läsa på biologi prov..

The time you enjoy wasting is not wasted time

Fortfarande sjuk.. Fattar inte varför det inte går över. Ska försöka ta mej till skolan imorgon iallafall och skriva prov. På tal om prov så har jag fyra st nästa vecka, de kommer blir roligt.. Samhällslära, engelska, biologi och hälsokunskap + en moddapresentation. På onsdag är det också fotografering.
bild från Google

Glee

Gomorgon
Är hemma idag igen. Sitter just nu och funderar vad jag ska äta för jag ska inte äta sånt som innehåller mjölk, vilket utesluter typ fil och yoghurt och inte sånt som innehåller mjöl, så kan inte äta bröd.. Kiva kiva.. Men nu ska jag iaf titta på nyaste avsnittet Glee.

Update

Hejhej

har inte orkat updatera här på ett tag. Är sjuk, var idag till HVC och kollade up det. Fick piller som jag ska ta. Hoppas verkligen de blir bättre av det. Får si om det blir skola imorgon just nu känns det inte så, har ont, igen.


Weekend

Lördag:
Söndag:

chillar med..

finska böckerna, har prov i morgon..

Yellow card

Sista seriematchen för i år är över. Fick också mitt första gula kort på det fem år jag spelat fotboll. Sjukt bra domare hadde vi också, älska honom (ingen sarkasm i det alls!!).
Nåja blev ensam hemma ikväll tll typ 10-11 helt nace, fast naa. Gillar inte direkt att va ensam hemma hit i skogen. Fats får väll trösta mej med lite Glee och NCIS.

Be fearless


RSS 2.0