Taggataggatagga

Hejhej
Sitter just nu och taggar inför veckolsutet med Jessica.
Haha vi ser mest framemot ståendebordet.. ;)
Imorgon blir det ennu vanligt skoldag, sen ska jag hem och packa. På kvällen ska jag till Jessica övernatt och 6 nästa morgon bär det av till Åbo. Därifrån vidare till Åland på turnering. Ni vet inte hur awesome det kommer att bli!

Wishlist vol 2

Lite julönskningar från Cdon!

I don't have a future figured out and maybe this is goin' too fast

Hejhej
Hade riktigt roligt i Hangö idag. Riktigt roliga människor där, var ju och träffade väneleverna i högstadiet. Lekte mest och lärde typ känna varandra. När vi kom tillbaka till Karis så gick jag med Nette och Robin och äta Pizza och sen gick vi lite på stan. Åt halv 6 tiden var jag hemma. Kl 8 ska jag kolla på X-Factor och äta julstjärnor.
Tjamo

Your actions speak louder than words

Hejhej
Har arit lite dött här på bloggen (igen) under veckoslutet. Men på lördagen firades lillajul. På söndagen skrev jag finska uppsats, gick och äta lite julmat igen och på kvällen åkte vi iväg till Lojo för att se på en dansföreställning. Den var helt okej, inte riktigt min sorts danssmak fast Streetdancen var bra. På kvällen tittade hela familjen på Pirates of the Caribbean 3an.
Idag har jag varit till skolan och fått ut två prov som man ju direkt inte var nöjd med. Ska om ca 1 timme iväg på träningar. Hoppas verkligen det inte regnar ute, det blåser redan massor. Nåja imorgon ska jag iväg med väneleverna till Hangö högstadium (tror jag?). Skönt att missa en skoldag, fast jag redan missat allt för många medan jag var sjuk. Har också hittat en skola som skulle passa mig för efter högstadiet. En media linje i Borgå! Men får se.
Favortit låtar at the moment:

One direction - Gotta be you

One direction - What makes you beautiful

Lilla Jul √

Juleksuinerna
Lite julesnacks
Julgubben kom på besök och dela lite juleklappar.
Tillsists tittade vi på Talent och jag fick lite tråkit och målade i Zaches pysselbok..
Och kvällen avslutades med lite hederligt Alias

Lilla Jul

Glad Lilla Jul Alla!


It's not all about quality

Sitter justt nu och hör på musik och läser på kemi prov, hata kemi.. Kommer gå fint för har ju varit med på ca 1 lektion på den senaste månaden + att jag glömt häftete i skolan. Nåja men ska snart fara upp till min gammelmommo och fixa lillajulgranen med syster och kusinerna.
Så här såg gårdagen ut:
+Bio
Vi gillar annors kavliteten på alla bilder idag!

Gina Tricot

På söndagen beställde jag hem de här två tröjorna men idag när jag kollad in på Gina Tricots hem sida så såg jag att de kommit en hög nya kläder och nu funderar jag på att skicka tillbaka den röda och beställa den här istället: 
Haha jo och intresseklubben antecknar nog för fullt..

"I've been expecting you.."

Hah, de här stämmer så sjukt bra!
Bilder från WeHeartIt

Having more fun than me

Idag har jag varit till Axxell med restena av niorna. Vi gick omkring och fick veta mera om alla linjer. Fast har fortfarande ingen aning om vad jag ska gå... Sen hade jag också matta prov och så fick jag veta att jag ska ha en finska uppsats skriven tills imoron och en till Fredagen. Feels gr8, fast naa. Imoron blir jag på stan med Naomi (?) och på kvällen ska vi fara på bio, Breaking Dawn. Tydligen har den filmen fått ganska mycket dålig kritik men hoppas ju på det bästa! Nu ska jag börja fundera på vad min andra uppsats ska handla om.
Helt klart känslan på matta timmarna.                                                     WeHeartIt

Surround yourself with people who make you happy

Idag har jag levt på kaka i princip. Har varit i Hagalund på tårtfest, hade gott sällskap med mej bla Jessica, Jenni och Sofia. Nu ska jag igen fortsätt med inlämningsuppgifterna...

Fyra bilder från idag

Oliven äter pepparkakor


Mötes snacks



Heh, istället för att fortsätta laga uppgifterna lagade jag våfflor...

From this day on now and forever more

Har kommit fram till att jag är i some deep shit just nu eftersom jag alltid ska måsta lämna allt till sista minuten. Har en hel inlämningsuppgift att laga på ca 17 frågor, en jobbansökan att skriva till finskan, vanliga läxor och matta prov att öva på, joo och sen ska ju allt vara inlämnat på måndagen. Har iallafall nu börjat med inlämningspuppgiften. Har också idag varit på fotbollsmöte, vi pratade om Ålands cuppen som är om 2 veckor, kommer bli så sjukt roligt. Chilla på båten, spela fotboll och vara med bästa laget i 3 dagar.
Nu ska jag forstätta med allt. Imorgon ska jag till Hagalund och äta kaka like theres no tomorrow. Ska också träffa Marika och sötaste Caspar där. Längtar!

These are the girls I love the most

Ännu några bilder från gårkvällen, på finaste flickorna!

Karis Music Show

Var en helt sjukt lyckad kväll. Var allt från sånguppträdanden till trolleri och akrobatik. Men låter bilderna tala för sig själva:
Speakrarna


Vi uppträdde med låtarna Welcome to my life och Hot and cold.


Helt klart kvällens roligaste nummer!






Kören

Bilderna är fotade av Leona.

On the road

Inlägg som skulle ha kommit upp igår..
Hello
Nu drar jag iväg till skolan på Karis Music Show 2011, själv ska jag uppträda med min musikgrupp och kören. Kommer bli fett nice!

All I want for christmas...

Säsong 5-8 av Friends


Kläder från Gina Tricot och H&M, eller presentkort till nåndera


MP3 finns i gigantti och hörlurarna finns på CDON


En del av vad jag önskar mej i julklapp. Tänkte att det är lättare att lägga upp en lista på bloggen så kan alla som frågar titta här istället!

Now were like total strangers

Hejhej
Är sjuk igen, har varit hemma idag och igår från skolan. Lördagen var sjukt galet roligt. Vi spelade Alias, såg på film och snackade. På söndagen vaknade jag 8 tiden och mätter 38.0 graders feber, nice tänkt man. Men nu har jag ingen feber mer bara ont överallt och trött. Hoppas på att kunna fara till skolan imorgon, det är nämligen genrepen till Music showen som gäller.

Part 2

7e bilden: En person du kan berätta allt för.
8e bilden: En bild på din fritid.
9e bilden: En bild från i somras
10e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
11e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
Bara för att vi sir så himla coola ut och för att vi hade så sjukt roligt när vi fotade den...

12e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
(bild av Jessica)

When you're bored

Sitter just nu och väntar på att flickorna ska komma. Hade lite tråkit medan jag städade så jag fotade lite, hehe. Men nu kom Naomi, så bloggar inte mer nu.

You're not like the others

Hejhej
Har just städat cirkus hela huset, typ. Nu sitter jag och ser/hör på The Voice på TV:n. Om 1-2 timmar kommer bästa flickorna hit. Vi ska se på film, äta pizza och snacka skit. Igår var skojig, chillade med Jessica hela kvällen, fotade seriösa bilder(kolla förra inlägget..), tog igen vad vi missat under praon och medan hon har varit sjuk. Nee men nu ska jag ennu fixa en bordduk på bordet och lite sånt.

Chillar med Jessica...


That whats make you beautiful

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
Dom två till vänster umgås jag nog mest med, som ni sir så har vi nog alltid ganska roligt (;
2a bilden: En bild på dig själv.


3e bilden: En bild på någon i din familj.


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
-
5e bilden: En gammal bild på dig själv.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Hittade en lista på nätet som jag kommer laga lite av i mellanåt.

Back to basics

Första dagen skoldagen efter praon undan. Tror antagligen jag var enda som längtade tillbaka dit, haha men jag har ju inte varit där på ca 1 månad. Hade verkligen ingen mjuk start heller, alla började direkt ge läxor och ge uppgifter. Yeeess tänkt man. Ikväll har jag inte gjort något speciellt, blir inga träningar för min del idag, slipper inte dit och vill inte gå i karis 4 timmar efter skolan och frysa ihjäl.
I moron blir det lång träning i kören och efter det stan med bästa Naomi, ni vet inte hur mycket jag har saknat henne under praon!

22.10.2010

Hejhej
Sitter nu just och ser på Sex and the city med Zache, som nog sover mest. Är ensam hemma ikväll så Zache kom hit övernatt, vi har ätit tacos och sett på filmer. Ska nog snart gå och lägga oss.

Guud vad skönt att det inte har börjat snöa ännu. Förra året var det redan mer snö än då bilderna den här tiden...

22.10.2010

Hejhej
Sitter nu just och ser på Se and the city med Zache, som nog sover mest. Är ensam hemma ikväll så Zache kom hit övernatt, vi har ätit tacos och sett på filmer. Ska nog snart gå och lägga oss.

Guud vad skönt att det inte har börjat snöa ännu. Förra året var det redan mer snö än då bilderna den här tiden...

Skolfoton

Fick hem skolafotona igår, mycket nöjd. Idag fick jag också kompisfotot, det var också perfekt. Tog ju också ett annat kompisfoto men det beställde jag inte hem så hoppas nån lägger upp det på sin blogg/fb så man får se hur det blev!

RSS 2.0