The way your looking right now's what I like the best

Moimoi
Coopern (cooperna..?) gick helt bra idag, men ska ta om det igen. Sprang 200 meter längre än förra året. efter det hade vi elevhandleding, samhällslära och modersmål, tillsist kemi prov. Och det kan man helt enkel säja att gick upp åt någo. Men helt ärligt hatar jag kemi och tänker ändå inte bli något man behöver det i så. Efter skolanblev jag med Naomi vi var till Lidl och handlade "mat" och sen for vi till sportplanen, peippade och sköt skott och sånt. Kl 7 blev det träningar, riktigt roliga idag. Slutade redan 8 och blev och si en lite stund på en match.
Bästa ♥
Nyy blir de duschen och sen och sova. Har match i Vanda i morgon kl 3.

New York Super Fudge Chunk

Hejhej
Kom just hem från skolan. Helt kiva dag, på hussan lagade vi helt jätte god mat. Hamburgare och brownies. Ikväll blir det provläsning och länk. I morgon är det cooper direkt på morgonen, naace. Och efter skolan blir jag kanske på stan med Naomi tills mina träningar börjar. Igår var jag på skolfotboll till Esbo hade helt roligt fastän vi förlorade alla matcher.
Sku nog smaka nu!

Bästaa


Nya skor

Love!

Bilderr

Härlig fredag alltså. Först var vi bara flickor, Jessica, Sofia, Denise, Lonny, Melina, Julia och Ulrika. Vi dansade, sjöng och åt. Sen kom också några pojkar dit, Oskar, Viktor, Ben, Pikku, Linus och Fredrik. Var en lyckad kväll helt klart.

Bilder:
Finaste flickorna ♥
Till sist blev det också lite singstar
Nästan hela gänget!
Idag har jag varit på herrmatch med Jessica, Naomi och Lonny. BK vann igen, 3-0. Efter matchen var jag med Jessica och några pojkar, och sen såg vi på deras träningar, helt kul dag idag igen!

Homee

Hemma från en sjukt kul kväll, kunde inte ha blivit bättre! Tack till Sofia som ordnade allt och tack till alla som var där! Men nu e jag typ död så gonatt. Bilder kommer imorgon..

Marknad 2011

Hej
Var typ bästa marknaden igår! Fy fan vad roligt. Först var jag med Lonny och Naomi. Var till Harolds och äta, finns inte mycke som är godare än deras lövbiff. Sen började vi röra oss mot marknaden. Gick och så på en massa saker och åkte sofforna 2 gånger. Åt 7 tiden for de hem och jag gick med Jessica, Jenny, Rakel och en annan Jessica ( +en del andra också!). Hade skit kul med dem också. Åkte sofforna igen en gång och en grej som typ var som fritt fall bara att mindre. 9 tiden började vi röra oss mot tåget, och 10 tiden var vi hemma. Jessica kom till mitt övernatt, hade riktigt roligt. Talade massor, var på datorn och ja sen somnade vi typ halv 1- 1 tiden.
Fick annors också hela 5 bilder från marknaden iår.. Batteriet tog slut, harmar massor!
Ikväll blir det Sofias med ett gäng flickor, kommer bli sjuk roligt tror jag. Men nu ska jag gå i duschen och sen äta!

We like to sleep all day and party all night

Moimoi
Helt normal dag idag. Idag började marknaden i Ekenäs, men jag far först imorgon med Naomi och Lonny. Efter marknan kommer Jessica hit övernatt. Hela morgon dagen kommer altså vara sjukt rolig. På lördagen blir det ännu bättre ;). Nåjo men kommer antagligen blogga först på söndagen eftersom jag ite har tid nu, men då kommer jag tillbaka med en MASSA bilder hoppas jag!
Smell ya later
Sötisana förra året

I miss seeing your smile everyday

Hej
Idag var det skola från 8-15, jobbigt med så lång dag men det går. Ringde också och sökte paro idag, men de visste inte rikigt ännu så jag skulle ringa imorgon igen. Efter skolan kom Naomi till mitt och vi planerade och fixade på hk-arbetet. Blev inga träningar eftersom det regnade och vi har mattaprov imoron. Förstår faktiskt mycket mer av mattan i år än förra året. Imorgon blir det nog ingen marknade ännu utan far istället hela fredagen. Måste snart gå och sova är dödstrött.
Bild för ett år sen

There's a lie in believe

Är hemma tillbaka nu och ska laga finska läxan. Hade helt roligt på sportplanen med Lonny, Denise, Ulrika, Melina, Andre, Linus och Pikku. Var sjukt kallt både på sportplanen och att åka scooter.

We could have had it all

Hej
Kom just hem från skolan, var på kör till klockan 4. Har också läst igenom biologi och hk arbetena. Snart kommer Lonny efter mej och så far vi in till stan och kolla på pojkarnas match. Gårdagen spenderades annors  först i skolan och sen på ABC med Lonny, hade riktigt skojigt.
Bild från ekenäs marknan förra året, på fredag gäller det igen. Ska dit med Naomi och senare på kvällen med Jessica. Kommer blir skitroligt!

Pictures

'

Ekenäs

Hello
Ska just gå och sova men ska snabbt blogga om dagen. Träffade Jessica halv 1 i Karis, blev äkkilähtö till Ekenäs och hälsa på Sofia som är på sjukhuset, krya på dej♥ Sen tog vi 5:ans tåg tillbaka till Karis och for till sportplanen och såg på pojkanas träningar. Var hemma typ halv 8 tiden. Men bilder kommer imorgon är påriktigt jätte trött nu så godnatt!
Jessica - Sofia, bild från tidigare i höstas!

So you think you know me now

Dagens outfit!
Nu far jag till stan, bloggar kanske ikväll med bilder!

This is my destiny

Blev match idag! Förlorade två noll. Spelade första halv leken och stog i målet andra. Före det var vi en sväng via Sello. Köpte ett par byxor och en cardigan. 
Bättre bilder imorgon kanske.
Var hemma ungefär 5 tiden. Har sett på film och ätit Tortillas ikväll. Har också badat bastu. Imorgon ska jag träffa Jessica i stan och bara chillahh;).

I hate being sick..

Hej
Sitter just nu invirad i två filtar och ser på Frendit. Kom hem från skolan 11 tiden idag, kände mej inte riktigt frisk. Antagligen är et för att jag och Naomi stog ute i ösregnet igår och så på match... Mindre lyckat, men roligt hadd vi. Före det var jag till frissan, färgade och klippte lite. Färgen är helt okej men inte pannluggen den är allt för kort.
Blir då inga träningar i kväll heller, börjar bli smått irriterad på det nu. Först foten och nu flunssa har typ inte tränat på 3 veckor. Men får se hur det blir med matchen imorgon, hoppas det går över tills det.
Ikväll blir det film. Ska se på Never say never, Justin Bieber filmen haha. Men många säger att den är bra så why not liksom. Har också världens godaste chip och dipp till det.

They say when you hate something, you should slam the door in its face

Hejhej
Händer typ ingenting nu just så det blir en aning dålig bloggning. Orkar inte heller fota just nu för det är så mörkt och regnigt ute så bilderna blir bara mörka.
Men i morgon ska jag iaf till frissan och klippa/färga håret. Känns ganska väl behövt, mitt hår är ganska så slitet. Annors så började jag 8 idag, steg upp 7. Trodde typ taxin skulle komma mellan halv och 20 före 8 men nee den stog på gården redan kvart över 7. Så idag har jag gått till skolan med bara en sidan av håret plattat. Kivaa.
Nu tror jag att jag ska gå ut och träna lite fotboll på gården, har typ inte tränat något alls på 2-3 veckor..
Gammal bild

We're all stars

Har ingentligen ingen ork att skriva någonting, men ska försöka få ihop ett litet inlägg iallafall.
Igår var jag först till Ingå med mamma och hälsa på en av hennes vänner och hennes pojke. Pojken är lite under ett år och bland de sötaste. Efter det skulle jag fara och se på vår match men det blev att spela istället. Fick stå i målet hela matchen, och ställningen blev 4-2 till andra laget.
Idag var det skolan från 9-15. Började med att jag vaknade 8.30 och var i skolan typ 10 över. Sen har jag hela dagen gått omkring och haft en hemsk huvuvärk, fysigt och haft ont överallt. När jag kom hem mätte jag feber och hade 37.5 alltså stegring. Nu ska jag ladda ner film och äta glass och kaka.

Lista

Vad har du på dig idag: Ett par farkkuleggings och en rosa randig tröja.
Vad använder du just nu för skor: Just nu har jag bara ett par svarta sockor på
Favoritfärg på kläder: Svart eller typ röd/rosa/beige.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Vet faktiskt inte.
Du gick på bio med: Kusinerna
Du gick på stan med: Jessica
Skällde på dig: Vet inte det heller

Senaste
Låt du hörde:
Haha hör de faktiskt på Rebecca Black - My moment här just (Tack vare Lonny ;) )
Film du såg: Friends with benefits
Mat du åt: Makaroner och knackkorv, men ska snart äta kräftor och annat gott!
Kram: Jessica
Känslan: Trött men glad
Glädje: Igår var jag glad, eller nog är jag glad idag med
Dröm: Förra natten
Boken du läst: "13 liv" tror jag den hette.
Personen du träffade: Mami
Personen du pratade i telefon med: Moster
Personen du fick sms av: Jessica
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig ätit
Gången du var utomhus: När jag gin in från bilen
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Way to long ago
Saken du köpte:
En cola från Lidl

Om dig

Namn: Alice
Ålder: 15
Smeknamn: Allis
Syskon: 4 stycken, 2 systrar ch 2 bröder
Sysselsättning: Vänner och fotboll
Linje/klass: 9A
Hårfärg: Guldbrunt 
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 38-39

Surround yourself with people who make you happy

Bk - Åifk, Bk vann 4-1!
Sällan vi tar såna här bilder på varandra Jessica ;)

Faen det harmar att man inte har en scooter som fungerar nu!

You are everything Im looking for

Hej
Nu har jag redigerat fotona från igår men lägger upp dom senare först, orkar inte nu. Har varit och handla med mamma idag. Blev lite ändrade planer så vi har "kräftskiva" hos oss istället. Det blir jag, mamma, moster, kusinerna och Tutis.
Imorgon är planerna att fara till Ingå och träffa Marika och Caspar. Och på kvällen ska jag och kolla på vår match, kan nog inte spela ennu. Måste kanske fara och kolla upp foten nästa vecka för den verkar inte bli någo bätttre alls.
Världen sötaste Caspar!

Those will be the best memories

Kom just hem från en sjukt lyckad kväll. Har ätit kebab, sett på fotboll och skrattat, massor! Bilder kommer imorgon för jag glömde kameran i bilen. Vi fotade massor med bilder över 200. Fast antagligen är det ungefär ca 10 stycken som man kan visa hit på bloggen ;).  Det var ganska mycket shack där som kom och for men mest var jag med Jessica, Oskar, Viktor och Gustav!
Får bli ett bildlöst inlägg denna gång!

Gotta love Friday

Har haft det ganska så tråkit ikväll så jag satt och läste igenom en massa gamla msn konversationer, ganska underhållande det också. Bland annat mina konversationer med Sofia från typ 2009, vi var nog bara ltie för coola ;). Snart kommer mamma hem så ska gå och packa in hennes present, hon fyller nämligen år idag!
Imorgon är det skolan från 9-15, första två timmarna gymnastik som jag inte kan vara med på. Måste ennu vila upp min fot om jag kanske ska spela på söndag. Efter skolan blir jag med Jessica i stan, vi ska fara och äta och si på herrmatch, kommer bli skitnice!
Hon är ju nog ganska så söter ♥

Me want, vol 2


Rain, rain, rain

Har inte så mycket att berätta idag. Var just ute och fotade lite.

Wake me up when September ends

Idag var det en av det tråkigare dagarna. Satt i princip bara i hallen och sp på sählyn. Eller jag skötte poängtavlan men var direkt inte så bra på det.. Vi fick sluta redan två tiden. Sen gick jag tillbaka till skolan och väntade på skolfotbollslaget som hade spelat jätte bra i Kimito, det kommer antagligen vidare. Vilket är jätte bra och då kan jag antagligen få spela nästa gång.
Efter skolan kom Naomi till mej, vi såg på bilderna som jag hade beställt, pratde och var på datorn. Nu sir jag på frendit och ska snart börja gå och lägga mej är jätte trött.

Who says you're not beautiful?

Lyckad dag idag. Först skolan från 9-15, efter det blev det ABC med Lonny och Melina också en stund. Sen åkte vi iväg till sportplanen för att titta på pojkarnas träningar. Var sjukt kallt, känns verkligen som höst nu. Efter träningarna for jag med Lonny, Ben och Linus till s-market coh så stog jag där en stund med dom till mamma kom efter mej halv 8 tiden. Nu just sitter jag och ser på fotbolls EM-kval, Finland - Holland. Holland leder med 1 - 0.
Imorgon blir det ingen Grantorp för mej, får istället sitta med på sportplanen och titta på när de andra spelar sähly. Och ni sku bara veta hur jäkla mycket det harmar att jag inte kan fara med på skolfotbollen imorgon ;s. Efter skolan skulle Naomi komma till mej så vi hittar väll på nått kul.
Bild från herrmatchen 14.8

So true

Tumblr_lpql7v00l71qj15vio1_500_large
weheartit

Screw school, I'm going to Hogwarts !

Hejhej

Blir inga att fara och se på träningar idag, sku inte slippa hem därifrån. Har just laga läxorna, och ätit en sjukt god äppelkaka med mamma och Tutis (min gammelmommo). Skolan idag var helt nice, bestämde bland annat att vår klass ska fara till Borgbacken sista dagen av 9:an, kommer blir skitkiwa.
I morgon skalla jag blir med Lonny i stan, ska fara till abc och se på pojkanas träningar tror jag.
På onsdag är det Grantorpsdagen för sjuorna, men jag tror inte jag kan fara pga min fot. Får väll vara på sportplanen och se på när de andra sportar.
På tordag blir jag kanske med Naomi, som annars också fick mopokorte idag. Grattis bästa du ♥
På fredagen snacka jag med Jessica att vi kanske sku göra något.
Och sen är det veckoslut igen, ganska kiwa med program nästan hela veckan. Och på lördagen sku kanske moster ha kräftskiva, viket skuller vara jätte skoj eftersom jag inte varit på en på ca 10 år!

Nothing compares to you

Två sjukt söta hundar från marknaden.

Just smile and the world will smile along with you

Hittade inte så mycket, men två säsonger Frendit åkte med hem! Annors var det helt roligt där, ganska mycket folk för att vara på en så lite plats. Gick bara omkring och så på alla saker och sen åt vi lite plättar och drack kaffe. Fanns en massa att fota där men orkar nog inte lägga upp alla bilder.

Who are you to judge me?

Hej
Vaknade runt 10 idag, har redan städat mitt rum och beställt en massa foton från Ifolor. Kom också på att jag borde börja lägga in alla bilder i album, så får väll gå till säästö pörssi någon dag och se ifall jag hittar några. 1 tiden ska jag fara med mamma till Grundsjö marknaden. Har inte varit på den förut så kommer säkert blir helt skoj. Nog för att jag hellre skulle fara på match ;s. Men önskar alla lycka till iaf!
PS: Alla bilder är fotade av mej om det inte står något annat!

Me want

Från GinaT
Skulle gärna klicka hem några  av de här sakerna, men sen så kolla man ekonomin och den så inte så bra ut.. Får vänta till jag får månadspeng om två veckor.

Stay positive

Hej
Än tillbaka från Lojo nu. Fick med mej ett hårspray, ny parfym, en mapp till musiken och lite pennor. 
Idag morse så kändes min fot ennu helt okej, men nu är den ungefär lika sjuk som i början av veckan igen, så blir nog antagligen inga träningar eller match ennu nästa vecka heller. Men på måndagen far jag iallafall och se på träningarna om jag inte behöver använda kryckorna då mer. Måste väll fara och söka prao plats på samma gång.
Men nu ska jag fara och hjälpa mamma laga mat, Kyckling och ungspotatis.

Citymarket

Snabbt inlägg bara, ska just fara till Citymarket. Så de blev inget Prao sökande idag heller, det blir nog bra det här hörni..

Toblerone + Friends = Chill friday night

Skön och kort skoldag idag, bara fyra timmar. Idag är min fot också bättre och kan stöda lite på den. Har nästa bestämmt mej för att jag kan träna på måndagen, fast ingen skol fotboll blir det för min del. Synd ville verkligen vara med när det är sista året man har chans till det.
Har just ätit Fajitas, gött. Mamma hämtade också hem en hel del choklad från Norge/Danmark, så ikväll blir det Frendit och Toblerone.
Tumblr_ll1o1ny8be1qgfzbwo1_500_large
Bild från Google, höhö.

Welcome to hollywood

Ähh, skrev just ett inlägg med en massa bilder från sommaren men cp datorn stängde av sidan och jag orkade inte laga det på nytt. Idag var jag i alla fall till skolan, gick helt okej har ganska ont i armarna/axlarna ännu. Efter skolan var jag till knäppen med Leona, åt en lövbiff gott var det.
Imorgon skulle jag ingentligen behöva fara till skolan först kl 11, men måste fara redan till kl 8. Niiice.
Bild från Åbo

RSS 2.0