Ice skating

Sitter just nu hemma i mörknet bara för att jag inte orkar stiga upp och tända en lamppa. Har varit hundvakt till Eddie idag. Var med kusinerna och skrinna tidigare i dag på dagen. Snart ska jag fara och byta om och så ska jag åka iväg till Ingå på träningar.

The awkward moment when you finish a math problem and your answer isn't even one of the choises

Helt grym skoldag idag. Jag och Naomi har inte skrattat så mycket på länge. Vi skrev bla, en liten sång hahaha. Spelade Angry Birds och Fruit Ninja hela fysik lektionen, och så undrar jag vaför jag bara har så dåligt vitsord i de.. Men joo skrinnade också på jumppan idag, var helt nice. Gick faktiskt bättre än jag förväntade mej + att vi spelade typ ishockey om var sjukt skoj.
Meen nu från en sak till en annan:

Everybody goes through a rough part

Ja-aa, bloggningen är ju inte direkt på G här. Men har helt enkelt inte haft lust. Har hunnit vara till Hesa/Practicum förra veckan med ett härligt gäng. Har varit sjuk hela veckoslutet och början av den här veckan. Har chillat med Naomi efter skolan idag, och på kvällen var jag till skolan och servera på förälsramötet med Jonathan, Robin och Elin. Helt sjukt hur roligt man kan har, och hur man börjar skratta när det är knäppt tyst i matsalen... Idag skrev jag också ett himla dåligt finska prov, helooo 4. I morgon blir det skrinning på jumppan (killmekillmekillme) men annars helt chill dag.
Nyy ska jag spela lite Sims.
Smile and everybody believe it

Everything goes faster when you have something to look forward to

Bilder på vad jag shoppade på veckolsutet. Is inte lägga någon bild på klänningen ennu. Fick också vet idag att det blir Stockholm på sportlovet, längtar. En hel dag med min brorsor som jag har saknat så sjukt mycket!

Try again tomorrow

Hej
Blev ingen skola för mig idag, vaknade med en dunkande huvudvärk och kände mig allmänt flunssig. Nu mår jag nog bättre redan. Fick också sömn nångång först halv 2 tiden i natt eftersom en kusin hade fått magsjuka och var hos oss igår. Så var helt paranoid över att jag också skulle få det. Men hoppas till 1000 att jag slipper undan det.
På lördagen var jag till Forum och shoppade med mamma och Leona. Hittade klänning till balen + en hel del annat. Lyckades och tappa bort min väska men den fanns i Information, hade glömt den inne i Cubus, lyckat..
Har bott i dom här enda sen lördagen!

Being Smart Is Not The Only Way To Success

Hejhej
Har just kommit hem från skolan och ätit lite. Ska snart gå och packa up mitt nya Gina Tricot paket som kom idag. Annars ska jag väll titta på NCIS idag, har fått låna 8:de säsongen av Naomi! Har idag också haft en sjukt bra dag. Eller ja ett minus var ju förstås att jag steg lite snett i trappan... Igen. Imoron blir det shopping i Hesa, ska till Forum med Mamma och Leona. Ska försöka hitta klänning till balen som är den 14.2. Måste också läsa på Biologi prov på veckoslutet.
Min favorit ♥

Humöret på topp!

Ha en bra dag, det kommer jag ha i allafall!

Whoppa

Andra dagen av skolan avklarad och är redan skoltrött, fml. Sitter just nu och ser på valdebatt på tv, hade som läxa i samhällsläran. Sitter mest och skrattar åt deras svenska försökt... Och så dog jag lite när Parasdise Oskar var med, inte är det direkt någo fel på hans utseende inte ;). Tidigare idag var jag ut och går med mamma, Leona och moster gick närmare 5 km. Var helt skönt. I morgon är det helt vanlig dag igen, har musik så de är ju ett litet + i alla fall. Men nyy ska jag gå i duschen.
Joo har lite dålig bildinspiration just nu, men om de är fin väder i morgon ska jag ut och fota!

Känslan när man inte får sömn och vet att man ska stiga upp om 5 och 1/2 timme...


Back to basics

Nu är väll officiellt fotbollssäsongen igång igen. Var idag på träningar till Ingå Hallen, var riktigt kul. På torsdagar är det och träningar fast då far vi till Gymmet. Var senaste trosdagen också och inte hade man bara lite träningsvärk följande dag!
Imorgon skola, whoppaa....

New Year

Är lite efter med alla bilder men här är några favortier från nyåret!

En vecka till sku nog smaka

Jaja, ingen bloggning på länge. Men har haft ett awesome slut på ett sjukt bra jullov. Resan till Tallin var nice, shoppade en hel del före i Hesa. I Tallin köpte ja endast en säsong Frendit. På båten köpte vi en massa godis, sprang omkring i korridorerna, åt gooood mat och en massa annat. Vi kom hem på onsdags kvällen. På tosdagen gjorde jag inget speciellt. På fredagen var jag till Naomi övernatt med Lonny. Blev film, chattroulette (hahahha, fett roligt!), godis, X-factor och Tortillas. På lördagen när jag kom hem kom Jessica hit. Vi lagde våfflor, talde om allt och inget och fotade lite. Idag har jag sett på Frendit och redigerat foton.

Its either this way or no way

Kl 11 i dag morse ringde moster och sa att dom hade beställt resa till Tallin tills idag och de finns en extra plats om jag vill komma med. Så om 2 timmar startar vi mot Hesa för lite shopping och 6 tiden far båten!

The best beginning ever

Hello
Då var det 2012 då. Ny året firades med Jessica och Henkka, hade otroligt roligt. Vi såg på film (wallander......), skjöt raketer, lite på chattroulette och annat awesome. Söndag och Måndag har jag gjort absolut ingenting. Sett på Friends, Harry Potter, spelat och beställt hem en hel del saker för mina julklapps pengar. Vad får ni se senare. Fick också en försenad julklapp av mamma idag. Men eftersom jag glömde kameran hos Jessicas så får ni bilder först i morgon när jag träffar henne!
Förra året

RSS 2.0