Everything is better in black and white

Härliga männinskor dom här två hörni ♥ Bara min fot är bra igen så måst vi fara ut och cykla igen !

Tråkit? Javisst

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Jepp

2. Är du lycklig?: Jaa

3. Är du uttråkad?: Jaa, annars skulle jag inte göra den här listan.

4. Är du ledsen?: Nej

5. Är du italienare?: Neej?

6. Är du cool?: Jodå

7. Är du från Irland?: Nej

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Njaa

2. Har du någon gång blivit sårad?: Jo

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Jaa

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?:Jo

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nej

6. Har du haft en hemlig beundrare?: Vet inte, hah

7. Är du kär?: Ja

8. Vill du gifta dig när du blir stor?:  Antagligen

TVÅ ALTERNATIV

1. Facebook eller lunar?: Facebook, hahah

2. Hår eller ögon?: Ögon

3. Katter eller hundar?: Bådee

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca-cola

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Båda går nog

7. Pengar eller lycka?: Lycka

8. Dag eller natt?: Kväll

9. Msn eller mobil?: Mobil

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej

2. Brutit nåt?: Jag, min arm

3. Gjort nåt du ångrar?: Njaa, kommer inte på något just nu iallafall

4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, men vill nog göra det

5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja

6. Ätit en hel tårta?: Nej

7. Gjort bort dig offentligt?: Too many times.

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja

10. Velat försvinna?: Nja, vet inte

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Till Sandra

2. Telefonsamtalet du fick: Av Naomi

3. Personen du var med: Nå Leona är enda som är hemma så jag antar att det är hon.

4. Roligaste grejen som hänt: I dont know..

5. Personen du smsade: Lonny

6. Personen du tänkte på: ...

7. Du skrev till på Facebook: Naomi

8. Bild du kommenterade: Antar de menas på facebook? Jessicas

9. Du tillbringade natten med: Lonny, Naomi, Fanny och Julia

10. Du kramade: Julia kanske?


Feelings change, memories don't

Hej
Var hemma från skolan idag, har så ont i foten och armarna/axlarna av att har använt kryckorna. Hoppas det är bättre imorgon. Just nu kan jag iallafall inte använda dem utan att det gör helt förjävligt ont. Missar också en massa träningar pga foten, missade/missar måndagens, dagens, morgondagens skolfotbolls träningar (som jag heller inte alls kan vara med i) och fredagens träningar, och söndagens match, skiiiiit. Nåja men de kommer fler matcher och träningar.
Nå men igår var jag i skolan, gick helt bra. Föll i trappan upp till Esas klassrum, och halckade i A korridoren, smiidigt. Sofia fick mig också övertalad att joina skolkören, så där kommer jag vara varje tisdag från 3-4, kommer bli roligt!
Har annars redigerat en massa bilder medan jag har varit hemma, kommer iaf upp bilder från när jag, Jessica och Sofia var ut och cykla!

Ny design !


Lagade bara snabbt en ny header, den gamla var så mörk och tråkitg tyckte jag.

Best friends are like stars, you don't always see them but you know that they're always there


My buddies are back..

Det var match igår då förlorade 1-0 igen, fast alla spelade super bra. Efter matchen hade fyra stycken ispåse på. Andra laget spelade verkligen fult. Hamnade fara till Ekenäs sjukhus efteråt och kolla upp min fot. Någo ledband hade förstäckt sig, så nu hoppar jag omkring på kryckor i en vecka ungefär, skit jobbigt.

Match i Nummela

Idag är det match som gäller igen. Har sovit 6-7 timmar i natt, vi somnade kring halv 4 tiden och vaknade 10, halv 11 tiden, så är så där smått trött. Igår var vi först och "simmade", Naomi och Fanny var enda som vågade i. Sen kom vi hem till mej och spelade Alias, skit roligt var det. "En backe!" "Kulle!?""Joo och ta bort A!!" Ett av det smartare från igår. Sen såg vi på en skräckfilm, The Eye. Skrek till en gång så Sandra säkert vaknade på nedre våningen. Sen så vi på Friends with benefit, helt okej film! Efter det var klockan typ halv 3 och då låg vi bara och snackade och var på datorn. Fotade nog en del bilder igår men ca 95 procent av dem ska nog inte visas för allmänheten..

Vad gör vi? Nu kör vi!

Idag vccaknade jag 9 tiden, steg upp och gick i duschen. Efter lagade jag makaronilåda som jag just ätit av. Snart kommer Lonny efter mej och så åker vi in till stan där ska vi se på herrmatch med Pikku och kanske Julia och Fanny vet inte riktigt hur det blev. Skriv antaligen inget ikväll.
Dagens outfit, ny tröja från HM som jag fick igår!

Only you can give me that special feeling

Kom just hem från stan, var och se på träningarna. Kunde inte vara med eftersom jag har ont i axel för jag sprang in i en stolpe på jumppan (undra inte). Nåja men var och tittade iallafall och sen cyklade jag hem med Jessica. Imorgon ska jag och se på herrmatch kl 15 och efter det ska jag med Lonny (och nån till kanske?) och äta någonstanns. På kvällen kommer Lonny, Naomi, Julia och Fanny hit övernatt och på söndagen har jag match!

You dont remember the days, you remember the moments

En helt okej skoldag över, på hussan plockade vi bär och kokade saft. Lyckades få det att koka över 2 gånger. Smidigt Alice. Nåja fick inte HM paketet idag heller för posten var stängd. Nu borde jag gå och byta lite kläder ska nämligen cykla ner till stan idag med Jessica och Sofia!



Är antagligen den enda som saknar vinter, haha.

If you can laugh together, you can work together


To me, the little things matter

På måndag var jag med Jessica och Sofia i stan, vi var till Darins och beställde kebab och tog den med till sportplanen. Ganska skojigt var det nog när vi försökte gömma det för alla som gick förbi. Sen gick jag och Jessica bara omkring i stan roligt var det, måste vi göra om! Och på kvällen var det träningar som gällde.
Igår var jag med Lonny, först var vi till ABC och sen och se på pojkarnas match som de vann ganska överlägset med 7-0.
Idag har jag bara varit i skolan. När jag kom hem skrev jag in en massa saker i min nya skolkalender och sen har jag lagat läxorna och en finska grej (-.-), vi ska berätta om en nyhet för hela klassen på finska. Fast måste ennu ha mamma att läsa igenom den eftersom ca 70% av det är antagligen fel.
Nu ska jag redigera bilderna från matchen och sen läggar jag upp dem hit!
September på Popkalaset 2011

Bk-46

Måste börja med att säja att vårt lag är bäst, fast vi förlorade idag 1-0 så finns det inget lag med finare flickor än vårt. Fast vi kanske har lite ups and downs ibland så kämpar alla! Har en massa bilder från matchen idag men har dem ennu på kameran så lägger upp dem på tisdag. Nu ska jag gå och läsa igen biologin igen en gång och sen ska jag gå och sova. Imorgon är det träningar som gäller igen, men före det blir det pizza och chill på stan med Jessica ♥.
Bild från Lahtis

>Match

Gamla bilder, samma outfit fast blåa shorts!

Match idag

Gomorgon
Idag tvingade jag mej själv att stiga upp halv 10, fast jag bra skuller kunna ligga och sova ennu. Idag e det match som gäller är faktiskt ganska taggad inför den, hoppas hoppas hoppas vi vinner eller iaf spelar jämt mot dem. Det är väll samma lag som vi förlorade 2-0 (?) mot i Lahtis. Måste också göra läxorna före matchen, har väll ungefär 3-4 läxor tills imorgon + att plasta böcker, kiva det här med skola hörni. Men nu och hänga upp tvätt.
Bilder från igår

Frendit

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Ska se på frendit och laga mat. I morgon har vi hemma match så man får gärna komma titta, kl 18 på konstgräset.
Dagens facelook och outfit

FridayFriday

Träningarna var rikigt nice idag. Cyklade 5 tiden ner till stan med Jessica och Jenni, for till sportplanen där var också Oskar och Peppe så var där med dom tills våra träningar började. Efter träningana cyklade vi hem tillbaka fast det tog ca 1 och en halv timme, var hemma ca 10 tiden först ;). Hade faktiskt inte kameran med idag så blir inga bilder från dagen.

Första skolveckan slut bara 39 kvar

Första skola veckan över. Skönt med veckoslut igen, är helt skoltrött redan. Och börjar verkligen bli trött på att varenda lärare säjer att de har så stora förväntningar på oss nu när vi är nior, man känner inte alls liksom nån press på sig.
Nåjo men ikväll ska jag i alla fall på träningar cyklar igen dit med Jessica och Jenni, så nu måst jag gå och packa väskan och sånt.
Bild fårn igår

Photosession

Lill kusin Madde
Olli fångar pinnar
Kusiner på berg
Jeees, så kusiner kom hit och vi hadde lite photosession. Tog ca 100 bilder så det där vara bara ett litet smakprov av alla. Ikväll har jag plastat en massa böcker och häften har också fixat mitt hussa och modda häfte. Skönt med bara en dag skola och sen veckoslut. Nu ska jag gå och packa väskan med gymnastikkläder har nämligen dubbeltimmer gymppa direkt på morgonen imorgon och sen ska jag gå och sova.

Dagens bilder

Var just bute och fotade lite:
Snart kommer kusinerna hit, och ikväll ska jag plasta min böcker och fixa lite häften.

Back to school

Var så där passligt slöa träningar igår, men roligt var det. Sitter just nu och väntar på att cykla ut till taxin. Som vanligt steg jag upp ca en halv timme för tidigt.
Eddie !

Träningar

Ska snart gå och packa min fotbollsväska sen ska jag cykla iväg till Jessica och Jennis. Vi sk cykla ner till stan och träffa Nicole och sen kl 7 på träningar.
Bild från Lahtis (Lånad av Jessica, hoppas de va okej att jag låna den!)

Bilder från igår

Igår var jag med Naomi och Lonny på sportplanen. Först var vi till Abc och äta och sen gick vi och såg på herrmatch eller jag såg inte så mycket av den för det var mitt lags tur att stå i Café och säja. Men BK-46 vann iallafall med 4-0 så det var ju bra.
Sötaste ♥
Dom två sista testa jag mest nya objektivet.

Friends

Nu ska jag titta på Frendit, har ca 30 avsnitt på datorn så borde klara mej ett tag.

Sigma 70-300/4-5,6 DG objektiv

+ Ett nytt stativ
(Dåliga bilder men de får duga)
Jag är helt klart överlycklig över dessa två saker! Ska fota ordenltliga bättre bilder imoron.

Lahtis !

Söta Nicole och Jessica!
Våra fina Masto Cup tröjor
Storleksskillnad? Näädå
Bästa laget ♥

Shoppa

Godmorgon
Idag steg jag upp kvart före 9, för jag och mamma sku ut och cykla. Vi var ca 10 km och fy vad det blev varmt efter ett tag. Fast skönt var det. Nu ska jag just gå i duschen och sen fixa mej. Tolv tiden ska vi fara till Esbo och shoppa. Ska köpa lite skolsaker och en superduper grej till kameran ;) Can't wait.
Ska också bara redigera klart bilderna från Lahtis så lägger jag upp dem!


Brasserie

Gomoron
Ska snart fara med min systrar, kusiner och moster till Brasserie och äta. Blir antagligen en super god ceasarsallad igen. Ikväll är det träningar på sportplanen, får också tillbaka min kamera som jag glömt hos Jessica.  Då lägger jag också in bilder från Lahtis ikväll om jag orkar annars blir det imorgon.

I kind of love you

Avslutning 2010, Way to long sen jag såg alla de här tjejerna senast!

Börjar om igen

Vet inte direkt vad man ska skriva när man börjar blogga igen. Typ Im back eller något annat lika tufft? Nåjo men har nu tänkt att jag mest kommer lägga in bilder här men förstås lite text nog också.
Fast just nu har jag inte min kamera hemma får den på fredagen, men har fotat ganska mycket under sommaren som jag kommer lägga upp.
Har ny design också om den inte syns tryck F5!

RSS 2.0