Where have you been all my life

Har varit en kul dag igen. Helt onödigt skoldag, gjorde inget vettigt. Spelade volley 2 timmar, övade till avslutningen och jag och Lonny var lite softisar och grät två gånger när våra lärare sa hejdå till oss. Efter det åkade jag och Lonny till Ingå med Toffe. Hitta Jone och for på cruis till Kyrkslätt. Åt på hese och for tillbaka till Ingå och chillade där. Fick skjuts hem tillbaka av Toffe igen. Kom just hem och ska gå i duschen. Imoron är det Lintsin i regnet som gäller, men skiter i det för kommer bli schyst iallfall!

Schyst

Schyst väder på fredag och lördag då...

They said this day wouldn't come, you'll find us chasing the sun

Har chillat med Lonny hela dagen på ängen. Sov ca 5 timmar inatt och var sjukt trött i början av skoldagen, gick in i ett skåp och somnade nästan på en bänk när jag hade hål timme. Sen fick vi vara ute nån timme och två sista timmarna var jag på mat till Serendi med väneleverna. Imoron är de sista vanliga skoldagen, kan inte kännas bättre. Blir antagligen Ingå direkt efter.

4

Har haft en hur chill dag som helst. Film i två timmar, glass och chill i solen och tittat på Axxell när dom spelade fotboll. Typ de har dagen gått ut på. Har taggat avslutningen och borgbacken med Lonny och Naomi idag. Kommer bli bäst! På fredag far då vår klass på typ utfärd till Borgbacken. Kan fortfarande int fatta att vi går ut grundskolan om 4 dagar. Var och ändade skola idag så blir nog gymnasie i nästa år!
Förra året i Åbo

Amazing

Hello
Har vaknat lite för tidigt idag så tänkte blogga lite om mitt veckoslut. Har haft ett sjukt kult sådant. På lördagen for jag och Lonny då iväg till Ingå. Var inte där någo länge utan istället kom Jone, Rubo, Toffe och Fripu till mitt. Vi grillade och bara chilla. Sen kom Naomi och Julia och vi drog på bilcruis till Karis. Sen kom vi flickor hem typ 12 tiden och såg Eurovisionen till slut.
·
Igår var det bortamatch som gällde i Kyrkslätt. Första seriematchen för min del också. Tyvärr förlorade vi 5-1, tror jag det var. Efter det var det väldigt snabbt hem i duschen och sen iväg till Ingå.
·
Idag börjar sista veckan i grundskolan, aningen skrämmande men sjukt skönt. Kommer antagligen bli väldigt chill. Och på Fredagen drar min klass iväg till Borgbacken. Men nu ska jag i duschen.
Har tyvärr inga nya bilder att bjuda på.

Dagens

Sitter och väntar på att Lonny ska komma, sen åker vi iväg till Ingå och på kvällen kommer bästa hit!

Lets go to the beach

Gomoron kan man väll säga fastän jag varit vaken sen hlav 8.. Tack katten. Har redan hunnit städa en del här hemma och klippt gräset. Ikväll kommer nämligen flickorna hit på grillkrväll och sedan ska vi säkert se på eurovisionen. Kommer bli härligt.
·
Favorti flickorna!
·
Igår efter skolan blev jag på stan med Lonny och Naomi. Först fick jag prova köra Robins mopo som inte gick något bra. Sen for vi till Koti pizza och äta och sen satte vi oss på ängen och fota, hahaha. Naomi for hem och jag och Lonny drog en spontan resa till Ingå. Älskar sånt. Åt 9 tiden var jag hemma, tittade på Freaky Friday som kom på tv och 12 tiden somnade jag.

Untill the end of time

Idag har jag varit i skolan, inget speciellt där. Efter det blev jag med Lonny och Hanna en stund och sedan med Jessica och Naomi. Var på träningar på sandplanen, naajs där. Var inte kul. Imoron blir jag med Lonny (kanske Naomi) på stan. Nu blir det ESC semifinal nummer två!
·
En bild från skolan idag! Älskar er ♥

Never forget

Var en helt super dag igår. Firade finaste Lonny med kaka x2, var i Ingå med bästa och en massa skratt. Orkar inte skriva mer så bilder istället.
Lonny fyllde 16!
Käkade cakee i gräset
Några av de ca 200 bilderna, men resten får hållas utanför bloggen!

School

Brukar inte hinna vara på datorn före skolan men idag åker jag med mamma så jag har några extra minuter. Blir säkert en helt chill skoldag igen, har bla dubbeltimme musik och hussa. Efter skolan kommer jag hem och sen får jag si om jag far med med flickorna till Ingå. Mina bromsar på skoter duger till ingenting så det är smått farligt att köra med den.

Nevermind

Har nyss kommit hem från Ingå. Drog dit åt 6 tiden, var där med pojkana och cruisade mest. Ska antagligen dit imoron igen men då kommer flickorna också med. Kommer bli skit kul tror jag! Älskar annars värmen nu och att man inte behöver ha någon rock på när man kör är bara awesome.
·
Endå vi gör i skolan nu är nästan att titta på film så inget spännande där. Nu NCIS och efter det ESC semifinal.

Love life

Hello
En skön dag bakom igen. Skoldag med jumppa i parkour parken som jag och Lonny bara satt och chillade, en geografi timme ute i solen och andra slöa timmar. Efter det körde jag och Lonny till Darins och åt lite gott. Sen for vi och träffade Jone, Rubo, Akke och några andra, hade sjukt kul som vanligt.
·
Efter det blev det glass på ABC med Lonny och Naomi och sen herrmatch. Kollade bara första halvleken eftersom allergin var på G igen.
·
Igår kollade jag bronsmatchen med flickorna, var lite deprimerad eftersom vi förlorade 2-3. Efter det en snabb sväng till Ingå.
·
Två gamla

Your stare was holding

Vaknade 10 över 8 idag när pappa ringde och halv 9 var Eddie här. Blev inte mycket sömn i natt för min del. Tittade på fotbollsmatch till halv 1 i natt. Var inte direkt intresserad av matchen så vet inte ens vem som vann, haha. Somnade kring halv 2.
Om några timmar kommer Lonny och Naomi hit och  kollar hockey. Blir nog inga träningar fortfarande för min del. Ögonen bara rinner och är svullna/röda. Ni som inte har pollenallergi ska vara riktigt glada för det är a pain in the ass. Men nästa vecka tänker jag träna fastän jag svimmar på planen. Är trött på det här nu.

En favorit

Gillar den här bilden lite extra mycket!

Photoshoot med kusinen


Lolsotrue


You spin my head right round, right round

Blev då bronsmatch för oss imoron istället. Sku ju nog ha suttit fint med ett till guld, men tydligen inte i år. 6-2 blev då ställningen till Ryssland. Men blev så himla glad att Granlund äntligen fick ett mål.
Naomi har just farit hem. Nu sitter jag och ser på vem Finland får som motstånd imoron och väntar jag på att Madicken kommer hit, hon ska nämligen bli här övernatten. Imorgon ska jag vara hundvakt åt Eddie. Kl 4 drar sig Naomi och Lonny hit och kolla ishockey igen. Kommer vara taggade till 1000.

Taggar ishockey!

Sitter och väntar på att Naomi kommer hit och sen ska vi titta på Finland - Ryssland match!

Instagram

Instagram: alicebockerman

Never felt better!

Hello
·
Har gått hela dagen med tanken att de är måndag, hur himla skönt var det månne inte när man kom på att det är fredag. Iallafall en skoldag med två prov (sista i hela högstdiet!!), ingen jumppa, 8- i en finska uppsatts (!!!) och en hel del skratt. Satte en stund med Jessica och tittade på våra träningar, kan fortfarande inte träna. Älska allergi. Har annars haft typ en awesome kväll, hihihi. Var också upp till kusinerna ett varv.
Gårdagens

Hands up and touch the sky

Igår spenderade jag dagen först i skolan. Hade en helt skönt onsdag. Är inte så mycket kvar av skolan och det märks också eftersom man inte gör så mycket vettit på lektionerna. Efter det for jag och Lonny till Koti Pizza och äta kotzone. Efter det bestämde vi oss för att åka iväg till Ingå ett varv. Hade riktigt roligt där, var hem till Jone och spelade, cruisade omkring i byn och stog utanför s-market i ösregnet. Åt 11 tiden körde jag och Lonny hem till mej fortfarande i ösregnet. Sen kröp vi upp i min säng och somnade. Härligt onsdag helt klart.

Feels great beeing back

Hello
Är väll tillbaka då igen antar jag. Har haft lösenord ett tag här men så märkte jag att jag faktiskt saknar att blogga. Kommer säkert ta ett tag för alla att hitta tillbaka hit men de gör inget.

RSS 2.0