Short update

Snart kommer Juliet och Naomi hit övernatten, ska till ABC och sånt där.
-Alice

Yesterday was a fairytale

Gårdagen spenderades med det bästa sällskapet !


Söta e dom!

Igår färgade jag Julias hår, vi åt tacos, bröt sönder en kniv, var på datorn, såg på Shes the man och hadd myyysit. Idag körde vi hem Juliet. Efter det for vi till Ekenäs, jag köpte (eller mamma köpte åt mej, hehe) en adapter till telefonen, en pyjamas och 2 bh:ar.

Ikväll blir det grönsaksdipp och Frendit!

-Alice

Is this as hard as it gets?

Kom just hem från fotbolls mötet. Cyklade dit och det är ennu lite is/snö kvar på vår väg så höll på och ramla ett antal gånger. Skit kallt var det att cykla hem halv 9, men hej jag överlevde ju så.

Blev just väldigt besviken, för tydligen tycker de som bestämmer vilka program som kommer på tv att Masterchef är viktigare än NCIS ?! Ugh. Annars så har det inte hänt något speciellt idag.
Igår ösregnade det hela dagen. Efter skolan gick jag hem med Julia tur nog fick jag låna paraply av henne. Smart som jag hade förstås inte med eget. Sen frös jag hela kvällen så jag trodde att jag hade blivit sjuk. Blev alltså inga träningar. Men har 2 matcher den här veckan så de blir nog hyvä.
Snart är det sommmmar, inte mycket snö kvar mera.
-Alice
Ps: Idag är det exakt en månad tills jag fyller 15!

Its all just a game

Matchen förlorade vi 3-0 igår men de gjorde ingenting för det var roligt för det. Var hemma lite över 11 gick i duschen och somnade ganska snabbt efter det. Idag vaknade jag 7 (!!) för mina kusiner var övernatt och då tänkt man gr8. Så är nu ganska så trött.

Har snart sitt en säsong av frendit, haha. Har också varit ut och gå med pappa och Eddie här emellan.

Annars har jag hela nästa vecka full:

Måndag: Träningar
Tisdag: Fotisföräldramöte
Onsdag: Kurs i skolan
Torsdag: Match
Fredag: Träningar (kanske)
Lördag: Match

Jo men nu och sova!


weheartit.com

-Alice


>>match



önska oss lycka till!

Städa


från weheartit.com

Idag har jag städat mitt rum hos pappas, tagit bort högsängen som ingen aldrig använt, kastat bort en massa kläder och annat nödvändigt. Det är inte riktigt klart ännu men resten fixar jag imorgon. Så jo det sir typ dubelt större ut nu också.


Om ca en timme ska jag på match till Esbo, Nicee nice. Ännu mer nice är ju tiden förstås. Men efter matchen far jag till mammas och sova och imorgon kommer jag tilbaka till pappa. Ska ännu vara här till onsdag/torsdag nästa vecka.


Pratade med mamma idag också, man blir inte alls avundsjuk när det är ca 15 grader varmt där hon är och ingen snö. Men ett plus var att hon kanske har ett sommarjobb till mej, wihoo.

-Alice


Popcorn

Tjenare

Sitter just nu och äter lite popcorn ska snart kolla ett avsnitt NCIS. För en stund sen var jag i duschen och före det på träningar. Riktigt chill träningar idag, var ca 6-7 stycken. Men de var roligt för de.

I morgon har vi match i Esbo kl 21.00 (!!!). Är då alltså hemma ca 11 på kvällen, niiice.

Annars så har jag vari duktigt och både gått till och från skolan idag och igår. Ca 3 kilometer åt ena hållet. Så idag har jag gått 6 km och varit på träningar så jag förtjänar nog lite popcorn.


Gamal.

-Alice

RSS 2.0