Vi e heta



Jag har paint skills!

-Alice

13 - En bild på mej från förra året och en nu


En übersnygg bild på mej och fanny från förra året.


Från förra veckan

-Alice


12 - En bild på en plats jag varit på

Woho tråkig bild men orkade inte söka mer. Iaf; Tyskland 2010

-Alice

11 – Vad man kan hitta i min webcams bildmapp



Ett antal bilder på mej och fanny


Chokobollar!!

Bilder på mej och min väldigt raka pannlugg




Outfit-bilder

Oliven



Skillnad näää!






Joo de här är då några bilder från min webbcamera mapp.
Nu ska jag gå i duschen och sen och si på avsnitt av någon serie på datorn.

-Alice


En bild säger mer än tusen ord



Fotona har kommit så nu ska jag dela mina och Leonas och sen får jag si vad jag gör med dem. Annars så kom jag just in, har varit ute och kört ved både hemma och hos Tutis. Borde också laga lite mat åt mej, men fösta fotona.

-Alice

Back from Lonnys

Blev ändrade planer, for till Lonny 5 tiden. Vi snacka om lördan, åt pizza och sjöng singstar. Är btw och ownar det spelet, höh. Kom hem halv 9 tiden, och sir nu på frendit igen.


0ld

-Alice


10 - En bild på mej idag och vad jag har på mej


Utan mejk och o fixat hår.



Webbcam kvalitet.


Just nu håller jag på att planera lördagen med några. Kommer vara hos mej, och antagligen samma gäng som på fredagen. Sir också på gamla avsnitt av Frendit, och äter glass.

-Alice


You can count on me now


Ibland e jag lite så där.. creepy

Just nu sitter jag i vardasrummet och har skit tråkit. Kom just på att jag redan missat över halva avsnittet av NCIS, daaamn. Men orkar inte stiga upp och byta kanal heller. Joo och i morgon kommer väll Lonny hit.

Jomoin

9 - En bild mej och en vän som väcker minnen












 Jo mer än en bild. Fösta bilden från februari förra året, andra från marknan och sista från våren/sommare.

Btw så va 7an och 8ans punkter tråkiga så hoppade över dem.

-Alice

Idag har jag...

  • Ätit Ceasarsallad på Brasserie
  • Köpt Ben and Jerry's glass för 6 (!!) euro, och den var nog inte värt det
  • Varit med kusinerna
  • Hoppat ner från terass räcket i snön













Igår beställde jag foton från Ifolor



-Alice

En del av bilderna jag bästellde. Beställde ca 80 st, blev bara 10 euro med porto.




Baby, you're a firework

Orkade inte bloggar igår, var alltför trött. På fredagen var Fanny, Lonny, Naomi, Ben, Pikku och Andre till mej. Först var vi ner till ABC och äta och sen köpte vi massa godis och gick hem till mitt. Där såg vi på the ring. Eller jag så kanske typ halva, scary shit de där. Hahah jag är lite lätt skrämd. Nåja efter det for Pikku hem sen sjöng vi singstar, skratta och hadd skitkul. Åt 11 tiden cyklade (!!) Ben och Andre hem. Och flickorna blev övernatt. Vi  somnade typ 1 och vaknade 20 före 9.

Så rikigt skojj hadd vi, nästa vecka igen kanske! Men då hos Fannys.

Igår när jag kom hem till mamma somnade jag från 14-17 så jag sovde i 3 timmar. Sen på kvällen såg jag mamma och sandra på Despicable Me.

Och idag har jag inte gjort så mycket, kört ved och städat och förtjänat 20 euro. Nu ska jag snart fara med mamma till stan och handla, sen till ingå och hälsa på mammas en kompis som har en beibi så är 4 månader!

Har tyvärr inga bilder från fredan.


0ld

-Alice


6 - Min bästa vän

Den platsen tillhör Fanny och Lonny, bättre vänner kan man inte ha enligt mej!

Fanny har jag känt ända sen vi var pikusmå, hon är osaken till att jag heter Alice och inte Fanny vilket är bra eftersom det skulle ha varit jobbigt att vara två Fannysar på samma klass. På ettan var vi med varandra nästan varje dag. På tvåan var vi inte alls lika mycket med varandra, tre och fyran kommer jag faktiskt inte ihåg. Men på femman blev vi vänner igen och har hållit ihop sen dess, och idag är hon en av de bästa, hon lyssnar, finns alltid där för en, man kan lita på, har tröga skämt som man skrattar åt för att.. de är så tröga, men det är just för det hon är bäst. Vi har hållit ihop i snart 4 år och kommer nog hålla ihop mååånga år framåt.


Hon är nog speciell but thats why i love her ♥

Lonny, henne var jag också polare med när vi va pikusmå. Men eftersom att hon gick i svartå och jag gick i sannäs så gillade vi inte varandra så mycket när vi gick i lågstadiet, för det har alltid vari någon grej att sannäsbor ska hata svartåbor och tvättom, korkat? i know. Nåja men sen började vi sjuan och vi hamnade på samma klass vilket jag är super glad över, annars sku jag nog inte ha blivit lika bra vän med henne som jag är idag. Vi blev väll igentligen vänner på vinter 09-10 så vi har hängt ihop i ett år ungefär, lite mer. Hon lyssnar på en, man kan lita på henne och hon berättar inte något vidar till någon, det är några orsakerna varfö jag älskar denna tjej!


Vi gillar att sparka på varandra ♥

Vi tre hänger ihop i vått och tort, åt minståne två gånger i veckan är vi hemma hos någon och bara snackar skit, sjunger singstar eller bara chillar.


Också Julia och Naomi är nog väldigt står väldigt nära.


Vi har alltid skoj tillsammans! Mina supertjejer♥

-Alice

Tomorrow (;

Idag började dagen med att jag kom försent, inte nog med det så står det en hel hög med abin och stoppar en och vill sälja abitidningen jag sa bara surt att jag inte har någo pengar och gick därifrån. Fast programet de hade var helt kiwa. Så de var lite omväxling på dagen. Och sen så ringde brandalarmet också så vi fick sluta 4:de timmen tidigare,  men det var inget allvarligt något med temperatur ändringar och sånt.

Idag ahr vi också planerat moron dagen, så som de sir ut nu ska vi sju stycke till mitt och se på film. Vi ska väll antagligen se på 2012 och the ring. Kommer säkert bli fett najs, eller såklart de kommer bli man har ju det bästa sällskapet . Bla Fanny, Lonny, Naomi och sen lite fler ;).

Jo men imoron kommer jag antagligen inte blogga någo då. Fösta Fanny kommer redan efter skolan till mej och resten sen senare. Så punkt 7 kommer först på lördagen.


Höh, 2005 var jag med i teatern Ost Side Story på tryckeri teatern. (bliden har 0 med inlägget att göra)

-Alice


Kallt

Har varit en helt chill dag i skolan idag. Började 8 och idag kom till och med taxin efter mej. På lk skrev jag provet som resten hade skrivit förra gången. Fick 8 i det. Efter det hade vi elevhandledning, där vi fyllde i papper om matematisk begåvning och typ konst begåving eller något sånt. Fick bättre i de där konst som hadd me fotografering och sånt att göra.

Nåja sen hade vi Fysik och Mattan annors på tisdagen hade jag kvartsamtal med min klass föreståndare och fick veta att jag måste skärpa mej på fysik och matta timmarna annars sjunker betygen. Sen finska och efter det musikx2. På musik fick vi inte sjunga och spela för att det skrevs studentskrivningar i rummet över oss. Här hemma har jag varit ute och fotat lite, men kameran kan inte få bli för kall så man kan bara fota ca 10 minuter.



Varmt och skönt sommar väder





Just nu sitter jag och ser på American Idol, ingen hittills som sjungit speciellt bra .

-Alice


5 - Något jag vill ha mer än nått annat just nu


En sak som nästan alla i skit kalla Finland vill ha! S-O-M-M-A-R !











Bilder från sommaren '10

-Alice


4 - Mina drömmar om framtiden

Ja, jag vet inte riktigt men just nu skulle jag vila bli fotograf eller frisör. Men efter högstadiet far jag då antagligen till Axxell här i karis och går frissalinjen men har börjat fundera på att gå dubbelt att jag också går gymnasiet tillika. Efter det vill jag gå en fotolinje efter det gå någon fotoskola i sverige, som är skit svåra att slippa in på har jag hört. Tror också att jag vill fara som au pair nånstanns typ efter jag gått axxell/gymnasiet,

 Men iallafall vill jag flytta från finland känns det som. Sverige sku vara helt trevligt att bo i, eller Tyskland fast jag inte gillar tyska speciellt mycket.  Men de är nog väll mina drömamr ungefär, knappast kommer jag flytta från Finland men man kan ju drömma.


Kommer skriva dag 5 och 6 idag också, har inte alls haft tid att vara på dator senaste dagarna.


En gammal bild på en liten blondi.

-Alice

Alla har vi vari små..













Jag och söt Lonny

-Alice

3 - Mina syskon

Jag har fyra syskon, två systrar och två bröder. De är mellan 18 och 30, så jag är yngst. Bröderna bor i Stockholm, ena syster i Åbo och andra hemma.


Leona - Sandra - Jag


Robin


Ray

-Alice

Shooting stars

Nu har jag just äti god mat, biff och ungspotatis i skivor namm. Idag vaknade jag halv 10 av mamma, sen så såg jag det där avsnittet av Glee som jag sku se på igår kväll men jag jag somna före det hadd ladda klart, hehe. Nu tror jag att jag ska ringa till Madicken och se va hon har för sej, kanske hon kan komma hit och åka pulka (y).


Dagens outfit




-Alice


Gonatt

Ska se på ett avsnitt Glee och sen ska jag gå och sova.



-Alice

2 - En person som betyder väldigt mycket för dej

eller i det här fallet flera personer som betyder mycket för mej









-Alice



Städa

Just nu ser mitt rum ut så här;



Så nu blir det lite städning. Annars vaknade jag halv 10 av att nån ringde till mej ingen aning vem för jag bara stängde av. Sen har jag vari ute och fota och sånt.


1 - En bild på mej + 10 fakta



Bild från hösten, orkade inte ta ny bild.


1. Mitt första namn är Fanny

2. Jag fyller 15 om exakt 83 dagar eller 2 månader och 22 dagar

3. Jag vill bli fotograf, när jag fyller 18 ska jag gå på folkhögskolans fotolinje, om jag fortfarande bor i Karis då ennu

4. Jag har sökt sommar jobb till 4 ställen, och om jag inte får ett ända av dem blir jag depressed för jag behöver pengar

5. Jag blir skit enkelt arg/lessen men då är jag oftast och lägger på musik på fullt för det hjälper ganska bra, om jag blir irriterad på nån i skolan tar jag mina hörlurar och lägger på full volym och ignorerar alla

6. Jag är avunsjuk på alla som far på resa tex Julia som på veckoslutet far två veckor till Sri Lanka, men du ska ha det roligt och jag kommer sakna dej sötnöten!

7. Det ämnet som jag har minst svårt i i skolan är engelska och svårast är finska

8. Jag vet inte vart jag ska fara efter högstadiet blir väll antagligen axxell

9. Att hitta på 10 punkter är svårt så därför blir det bara 9

-Alice



Lista


1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
2 – En person som betyder väldigt mycket för mig
3 – Mina syskon
4 – Mina drömmar om framtiden
5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu
6 – Min bästa vän
7 – En hemlig talang jag har
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade
9 – En bild på mej och en vän som väcker minnen
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
11 – Vad man kan hitta i min webcams bildmapp
12 – En bild på ett ställe jag vart på
13 – En bild på mig själv för ett år sen
14 – En underlig dröm
15 – Innehållet i min väska
16 – Vad jag åt idag
17 – En bild på det jag köpte senast
18 – Min favorit film
19 – Ett lyckligt minne
20 – Mina husdjur

Ska fösöka med en sån här nu, vet inte hur länge jag orkar med den.


-Alice

I wish you were here.



Händer ingenting, allt går långsamt, orkar inte mer. Enda positiva med dagen var 9 som jag fick i mitt tyska prov. Hk provet gick sämre än sämst. Men orkar inte bry mej, hk är ändå inte speciellt viktigt. Idag är det fredag och jag har exakt inget att göra. Antagligen samma på lördag och söndag.

-Alice

ojdå

Här sitter jag och väntar op taxin som borde ha kommit för 29 min sen. Lite sen nejdå.Får väll börja 9 idag då?



-Alice

I will try

Moimoi

Igår var jag super trött så orkade inte alls starta min dator. Var i skolan och på moddan hade jag demosntration om hur man flätar hår gick helt bra fick en 8 i det. När jag kom hem hade jag helt hemsk växtvärk i benen så hamnade lägga mej och sen vilade jag i nästan två timmar.


Gårdagens outfit.


Idag var också en helt normal skoldag med evlevhandledning, fysik, finska, hussax2 och jumppa. På hussan lagade vi någo fisk spätt med korn flingor typ, tror de var första gången vi ahr lagat något äckligt på hussan. var faktiskt inge gott. Och på jumppan hade vi vollyboll, sjukt roligt. Jag, fanny och Lonny på samma lag blir nog fint. Haha nä men det gick inte så bra. Men vi hade roligt iallafall. 

Men nu ska jag si på Ncis, och imorgon blir jag antagligen i stan med Lonny!


Jöö, eller inte.

-Alice


>Skola



-Alice

Perfect

Gomoron

Idag vaknade jag halv 10 tiden. Efter det har jag ätit moronmål och spelat Mario kart med mina kusiner. Nu borde jag skriva lite till min demonstration som jag har imorgon, men jag orkar inte. istället tror jag att jag och fanny far till Lonny. Och ikväll far jag antagligen på träningar.


Marknan'10

-Alice

Parteey

Har just kommit hem från moster party, tar hand om kusinerna som inte fick vara längre på fest.ö Ska snart spela Mario kart ,eller hur de nu stavas. Men jo festen var helt okej, jag och kusinerna fick nog och tog en liten promenad i stan. Lite dålig kände man sej nog när kusinerna hittade bättre i Karis än jag.

Men nu och spela.



-Alice

@ dad

Hej

Sitter just nu här me asfanny, hon är irreterande... Vi var just ner till abc, som e ca 1 km från mitt, och åt god goda franskiskar (; . Köpte också en film där, haha. Eller egentligen två men, släkten är värst och familjen är värre, kostade 8.90 så. Men nu ska vi käka vårt ett kilo karkki och si på film.



bajbaj

Jajajaja

Välkommen till aktivaste bloggen på blogg.se . Eller sen inte. Men min blogg inspiration är på 0 just nu. Jag orkar så långt att jag loggar in och sen tänker ähh orkar inte o så loggar jag ut. Nåja men nu ska jag försöka skärpa mej, åt minståne 1 inlägg per dag!

Idag var det helt chill dag. Musik sista timmarna är nog pricken över i:et på onsdagarna. Annars var timmarna idag; Livsåskådning, Modda, Fysik, Matta och Finska. På fysik timnmen fick jag ut mitt förra kemiprov som jag skrev om igår. Fick ett fin 7-, vilket jag är stolt över eftersom kemi inte är min precis starka sida. Idag började vi med Fysik vilket jag inte har så mycket imot helt okej är det ämnet.

På fredag har jag också tyska prov, och glömsk som jag är glömde jag såklart böckerna i skolan. Men de bara att läsa mycket imorgon istället. På fredagen hade jag tänkt fara på bio med några stycken men jag och Fannypanny fejdar och tar chillkväll @ my dadz place. 



3 glada systrar i Estland.

-Alice
 


RSS 2.0