It's all the dreams that never came true 'cause you're too damn scared to try

Damn it, nu har det igen blivit en lång paus. Har varit en helt skön vecka med inte alltför mycket att planer. Var sjuk en dag, chillade med Jessica, Jesse och Alex en dag, skippade gymmet för att jag har varit sjuk, varit på stan med Naomi och varit på filmkväll med väneleverna. Idag är det fredag och jag har börjat 8, missade båda gymnastik lektionerna, hade lekar med en åttans klass, två vanliga lektioner, en lästimme och en timme i datasalen. Inte klagar man. Efter skolan gick jag och tittade på min blivande (woho ganska säkert nu) skoter. Nu har jag just städat rummet och ska äta lite mat och sedan kommer bästis hit! Imorgon drar vi iväg till stan och tittar på lite herrmatch, äntligen har längtat så tills de ska börja!


I'd never let you go

Sitter och skriver på mitt hk slutarbete just nu, men det är sjukligt tråkit så tar paus typ hela tiden. Igår hade vi träningsmatch, vi vann den 2-0, är super nöjd!Har varit en rikigt bra början på veckan för som det sir ut nu har jag antagligen en scooter till sommaren, hoppas bara pappa går med på det. Snart ska jag ge upp på arbetet och gå och laga lite gott till resten av familjen.
De var allt för nu.

I'm a wild one, haha

Har haft en super dag idag. En sjukt rolig buss resa hem från simhallen, bland annat rubriken får mig att skratta lite för mig själv. Efter skolan gick jag hem i världen härligaste vår väder, sjukt härligt med 15 grader i solen. Så jag drog mig också ut och fotografera en sväng, allt för länge sen sist. Men enda jag hittade att fota var Oliven och hon är ingen bra modell... Ikväll ska jag äta lite kycklingsallad, titta på Friends och chilla på twitter, forever alone här..

Happy b-day ♥

Idag fyller bästa 15 år! Så grattis tusen gånger igen ♥
Update: Och jag älskare dej mer ♥

I'll be there 'till the end

Helt okej dag idag, eller började inte så bra. Satt 45 minuter i en tandläkarstol, fick ungefär 10 bedövingsprutor jag som gillar sprutor då där ca massor. Hade en himla värk i munnen hela skoldagen. Blev inget gym efter skolan heller pga av det men var just ut och gå en bit. Ibland är det bara så himla skönt att vara ut och gå och bara lyssna på musik. Men nu MÅSTE jag verkligen skriva på mitt HK slutarbete, hata. Har 3 arbeten som ska vara inne innan jag far iväg till Tyskland..

7 things

Ingen blogg lust men så att inte det helt ska dö ut så here you go
1. Spenderar typ all min vakna tid på Twitter nu för tiden.
2. Är typ aldrig inne på FB mer.
3. Har inte bytt från min pyjamas idag, och eftersom det inte blir någo träningar så har jag inga planer på det heller.
4. Imorgon får jag träffa min one and only true love, haha Naomi ♥Harsaknatdejlitesådärsmått!
5. Om mindre än 3 veckor chillar jag i Berlin, inte har det bara varit närmare 20 grader hela veckan där.
6. Då ska jag äta croissanter med Nutella varje dag.
7. Igår åt jag sjukt goda tortillas och marsipankaka.
pic.twitter.com/BOHpB63p
Telefonbild

So here's my number, so call me maybe

Gahh, hade just skrivit ett inlägg men vår skit dator bestämde sig för att stänga av sig så får bli en kort uppdatering igen. Har varit i skolan och på gymmet idag. Jag mår int så bra, har flunssa på g, IGEN. FML. Måst typ dricka en liter C-vitamin. Nu i säng, jaa kl 9! Gonatt.
Kom hem nu, saknar dej ♥

I Love You, simple but effective

Igår skrev jag två stycken prov och idag ett. Har blivit lite efter med det mesta i skolan. Idag var det Hk, dubbeltimme bilogi, dubbeltimme musik och en timme hussa. Just bakade jag chokladbollar, bara för att jag är världens bästa lillasyster. Ikväll blir det träningar i Ingå igen, börjar faktiskt längta till träningarna nu. Vi har alltid så sjukt roliga träningar.
Min räddare i nöden ♥                                                                               Sofias bild

Don't give up on yourself!

Sitter hemma ännu en dag. Mådde så illa idag morse att jag fick ligga i badrummet en timme. Nu mår jag bättre och har fått i mig lite mat. Har tittat på Frendit och på Today Show online. Igår var det träningsmatch i Ingå som var ganska jämn men vi förlorade på straffar, mend et var roligt så ingen skada skedd. Men nu måst jag läsa lite samhällslära och geografi, adios.

Award

Märta har gett mej ett slags award som går ut på att man ska skriva 7 faktan om sig själv. Sedan ska man ge det vidare till 15 andra men eftersom nästan alla bloggar som jag läser redan har fått det så orkar jag inte ge det pånytt.

1.Jag älskar att laga mat, ibland bakar jag bara för att jag tycker det är roligt.
2.Min värsta fobi är spindlar, sorligt men sant.
3.I början av April har jag spelat fotboll i exakt 6 år, herregud!
4.Jag sover alltid fast i väggen, för då känner jag mig säkrast.
5.På tisdag har vi GEA och mitt huvud bara snurrar för jag har absolut INGEN aning om vart jag ska söka.
6.Det enda jag nästan har gjort medan jag var sjuk i veckan var att titta på 1D videon...
7.Om en månad sitter jag på ett plan på väg till Tyskland, snälla låt tiden gå fort.

Just so you know

Saknar och älskar dej, bästa vän ♥

Fotografering

Bilder från Nicoles blogg och Jessicas. Igår på fotbolls fotograferingen. Drog dit mej fast jag inte mådde så bra, men det gick snabbt och fick ju träffa alla underbara i laget så det är ju alltid ett +!

This is looking like a contest, of who can act like they care less

Är fortfarande sjuk, tredje dagen nu. Blir inte heller skola imoron och på fredag är det dagsverksdag. Hinner inte heller träffa Naomi fören hon far bort. Så ser inte henne på en vecka. Nåjo någo mera har jag direkt inte att berätta. Har sett på Charlie and the chocolate factory idag haha, mycke underligt film..
Kommer sakna dej ♥

My judgement's clouded, like tonights sky

Har inte skrivit på närmre en vecka igen. Fredagen var jag sjuk, men tvingade mej att bli frisk till lördagen. Den spenderades i Hesa med Jessica, Henkka och Jesse. Vi såg på Jokerit - Saipa ishockey match. Var roligt att se en ishockeymatch live. Och tåg resan hem var sjukt rolig vi hade en egen kupe i tåget så vi hade ganska myki ljud för oss... Igår var jag på träningar men kände mej så yr att de inte blev till någonting.

RSS 2.0